Specialtransport og sværgodstransport

Hos Handy Maskinflytning A/S foretager vi specialtransport og sværgodstransport af mange forskellige typer erhvervsmaskiner, og uanset størrelsen, kan vi hjælpe dig med at flytte dine produktionsmaskiner, så der er kortest muligt ophold i produktionen. Vi transporterer alle typer produktionsmaskiner og har speciale i specialtransport og flytning af hele produktionslinjer. Handy Maskintransport A/S har hovedsæde i Gadstrup, hvilket nemt kobler os sammen med industri i København, Gentofte, Lyngby, Roskilde og Nordsjælland. Vi udfører faktisk specialtransporter i hele EU, håndterer oversøiske transporter og har forsendt maskinanlæg over hele verdenen. Vi transporterer primært maskiner inden for medicinalindustrien og levnedsmiddelindustrien.

Vores speciale

I specialtransport er det vigtigt at have styr på det praktiske og tekniske, når det kommer til flytningen af maskiner. Vi producerer transportkasser, chassisrammer og folieposer til flytningen, så jeres maskineri når sikkert frem til sin destination og kan pakkes 100% lufttæt.

Transport inden for levnedsmiddelindustrien

Ønsker man specialtransport af større maskiner til f.eks. fremstilling af fødevarer, har vi stor erfaring med flytning og transport af disse. Når man skal flytte maskiner inden for levnedsmiddelindustrien, er det vigtigt at flytningen er helt ren. Vi har mange års erfaring med flytning af maskiner i renrumsmiljøer, og har du behov for specialtransport af store produktionsmaskiner, som skal holdes 100 % rene, er du velkommen til at kontakte os, og høre, hvordan vi kan hjælpe dig.

Specialtransport med de rigtige tilladelser

Når man skal transportere store og vanskelige emner, er det nødvendigt, at det hele foregår efter bogen. Derfor har alle vores medarbejdere 3½ års uddannelse inden for transportbranchen og alle de rigtige kørekort og certifikater, så du kan være helt tryg, når vi transporterer dine produktionsmaskiner og produktionslinjer.

Skal vi også transportere for dig?

Hvis du er interesseret i, at Handy Maskinflytning hjælper dig med at transportere dine produktionsmaskiner og andre svære emner, er du velkommen til at kontakte os på 46 35 49 20 eller på mail@handyflyt.dk. Du kan altid ringe og aftale et uforpligtende møde, hvor vi glædeligt tager ud og besøger jeres virksomhed. Her yder vi vores rådgivning og afklarer hvordan vi netop skal håndtere jeres maskintransport.

Handy Maskinflytning A/S

Adresse: 
Egegårdsvej 3, 
4621 Gadstrup

Telefon: 46 35 49 20
E-mail: mail@handyflyt.dk

 

Kontakt os


AAA højste kreditværdighed ved Bisnode
Handy Maskinflytning | Egegårdsvej 3 | 4621 Gadstrup | Tlf 46 35 49 20 | Fax 46 35 49 23 | mail@handyflyt.dk | CVR: 29 39 96 89
| Cookiepolitik | Sitemap
Top