Renrums flytning

Har du brug for hjælp til intern eller ekstern flytning af produktionsmaskiner og produktionslinjer inden for medicinalindustrien eller levnedsmiddelindustrien, er du velkommen til at kontakte os hos Handy Maskinflytning A/S. Vi har speciale i flytning af produktionslinjer og har mange års erfaring i maskinflytningmaskintransport og flytning af produktionslinjer til brug i renrum. Vi tilbyder en 100 % ren flytning og vi har domicil i Gadstrup, der er tæt på København, Gentofte, Lyngby, Nordsjælland og Roskilde. Vi tilbyder transportopgaver i hele EU og håndterer også oversøiske forsendelser. Uanset hvilken størrelse renrums maskine, der skal flyttes, kan vi hjælpe med at få den sikkert frem til destinationen. Kontakt os derfor gerne på 46 35 49 20, eller på mail@handyflyt.dk så vil stå klar til at hjælpe dig.

Renrums flytning inden for medicinalindustrien

Vi har mange års erfaring med at flytte inden for medicinalindustrien, og vi har blandt andet flyttet maskiner og produktionslinjer for Novo Nordisk, Convatech og Dansac A/S. Når vi flytter i et Clean Room, overholdes alle jeres procedurer og vi har en høj ekspertise inden for specialtransport under kliniske forhold. Desuden er det vigtigt at passe godt på epoxygulvene i renrum, hvilket er grunden til, at vi har udviklet vores patenterede luftpudeflytning. Med luftpudeflytning undgår vi at ridse epoxygulvet, så renrummet stadig kan forblive klinisk. Vi anvender desuden sprit og fnugfrie afspritningsklude til at holde alt Handy Maskinflytning A/S-udstyr bakteriefrit og rent før indgang i renrum.

Renrums flytning inden for levnedsmiddelindustrien

Ønsker du en 100% ren flytning af maskiner inden for fødevareproduktion, kan vi også hjælpe dig. Vi flytter hurtigt og effektivt, så du ikke lider store produktionstab. Uanset om du ønsker intern, eller ekstern flytning i renrum, hjælper vi dig med at flytte og installere produktionsmaskiner og hele produktionslinjer.

Handy Maskinflytning A/S

Adresse: 
Egegårdsvej 3, 
4621 Gadstrup

Telefon: 46 35 49 20
E-mail: mail@handyflyt.dk

 

Kontakt os


AAA højste kreditværdighed ved Bisnode
Handy Maskinflytning | Egegårdsvej 3 | 4621 Gadstrup | Tlf 46 35 49 20 | Fax 46 35 49 23 | mail@handyflyt.dk | CVR: 29 39 96 89
| Cookiepolitik | Sitemap
Top