Maskintransport og flytning af maskiner

Ønsker du at flytte dine maskiner, eller hele din produktionslinje, til nye lokaler får du brug for professionel hjælp til flytning og maskintransport. Her hos Handy Maskinflytning A/S har vi specialiseret os i flytning af produktionslinjer og maskintransport, og uanset størrelsen på maskinen, eller produktionslinjen, hjælper vi dig med at få det hele sikkert frem. Vores system er nøje udviklet til at kunne flytte store industrimaskiner hurtigst muligt, så der ikke lides et stort produktionstab.  

Vi flytter både internt og eksternt

Hos Handy Maskinflytning A/S flytter vi både internt og eksternt. Normalt er intern flytning et nødvendigt onde, når man bygger om, udvider eller bare vil effektivisere sin produktionslinje. Ved intern flytning hjælper vi dig med at demontere maskinerne, flytte dem og montere dem igen. På denne måde bliver det gjort så hurtigt og effektivt som muligt, så du ikke står uden produktion i en længere periode. Ved ekstern maskinflytning hjælper vi også med demontering og montering. Desuden klarer vi maskintransporten for dig, så du nemt og sikkert kan få fragtet dine kostbare maskiner fra A til B.

Maskintransport - sådan gør vi

Når vi internt skal flytte en produktionsmaskine, anvender vi luftpudeflytning, så hverken maskine eller gulv tager skade. På denne måde kan vi flytte meget store emner uden at gå på kompromis med sikkerheden. Ved intern flytning er der sjældent behov for demontering, hvilket betyder hurtigere flytning og kortere driftsforstyrrelser.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål til os, eller du er interesseret i vores maskinflytning, maskintransport eller specialtransport, er du velkommen til at kontakte os og få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi har hovedsæde på Sjælland, men flytter og transporterer maskiner i hele EU og håndterer også oversøiske forsendelser. Ønsker du et tilbud på en opgave, er du velkommen til at kontakte os på telefon: 46 35 49 20 eller på mail@handyflyt.dk

Handy Maskinflytning A/S

Adresse: 
Egegårdsvej 3, 
4621 Gadstrup

Telefon: 46 35 49 20
E-mail: mail@handyflyt.dk

 

Kontakt os


AAA højste kreditværdighed ved Bisnode
Handy Maskinflytning | Egegårdsvej 3 | 4621 Gadstrup | Tlf 46 35 49 20 | Fax 46 35 49 23 | mail@handyflyt.dk | CVR: 29 39 96 89
| Cookiepolitik | Sitemap
Top