Medicinal maskinflytning

Her hos Handy Maskinflytning har vi mange års erfaring inden for maskinflytningmaskintransport og flytning af produktionslinjer i medicinalbranchen. Vi tilbyder blandt andet flytning i renrum, hvor vi også hjælper med demontering, montering og afspritning, så I ikke lider produktionstab.

Ren og sikker flytning

Vi minimerer tiden, hvor du ikke har produktion og garanterer samtidigt en 100% sikker og 100% ren flytning af dine produktionsmaskiner. Uanset om det drejer sig om intern eller ekstern flytning, kan vi hjælpe dig med, hurtigst muligt, at flytte og komme på plads med maskinerne, så du kan komme videre med produktionen.

Vi har vores systemer

Når vi skal flytte medicinalproduktionsmaskiner, anvender vi vores eget patenterede system, hvor vi kan flytte meget store maskiner og hele produktionslinjer på en gang uden at skulle skille det ad. Det er noget af det, som adskiller os fra andre maskinflytningsfirmaer, da vi har flyttet maskiner på helt op til 57 meter i længden. Det minimerer flytteprocessen, og gør flytningen meget sikker.

Vi bygger og tilpasser chassisrammer baseret på vores patenterede rammesystem til netop jeres produktionsmaskine, så produktionslinjer kan flyttes stabilt uden der er bøjninger i materialerne, eller maskineriet kan blive beskadiget på andre måder.

Vi har en høj specialiseringsgrad i transport af medicinalproduktionsmaskiner og har blandt andet arbejdet med virksomheder som NovoNordisk, Dansac A/S og flere.

Flytning med omtanke

Når der skal flyttes i et renrum, er et af det største problemer, at man som regel har svært ved at passe på gulvet. Renrum har for det meste sarte epoxygulve, og flytter man maskiner på flere tons, kan det hurtigt lave ridser og mærker i gulvet. Derfor har vi udviklet vores metode med luftpudeflytning, hvor vi hæver produktionsmaskinerne og flytter dem ved hjælp af luft, så de ikke ødelægger gulvet. Metoden er hensigtsmæssig, når man flytter i renrum, hvilket gør den ideel til flytning inden for medicinalindustrien. Kontakt os i dag på 46 35 49 20, eller mail@handyflyt.dk, hvis vi skal hjælpe jer med jeres opgave.

Vi udfører flytninger i Danmark, Europa og håndterer oversøiske opgaver samt specialtransport.

 

Handy Maskinflytning A/S

Adresse: 
Egegårdsvej 3, 
4621 Gadstrup

Telefon: 46 35 49 20
E-mail: mail@handyflyt.dk

 

Kontakt os


AAA højste kreditværdighed ved Bisnode
Handy Maskinflytning | Egegårdsvej 3 | 4621 Gadstrup | Tlf 46 35 49 20 | Fax 46 35 49 23 | mail@handyflyt.dk | CVR: 29 39 96 89
| Cookiepolitik | Sitemap
Top